top of page
  • Writer's pictureJoel Tiainen

CAH2024: Aftermovie, tapahtumakuvaus, visuaalinen ilme ja graafiset materiaalit

Päivitetty: 29. toukok.

Olin tänä keväänä mukana toteuttamassa ensimmäistä Coachingin aallonharjalla -seminaaria. Seminaari oli coacheille ja johtajille suunnattu yhden päivän tapahtuma Jyväskylässä, joka sisälsi puheenvuoroja, työpajoja ja verkostoitumista. Tässä projektissa pääsin käyttämään osaamistani monipuolisesti ja auttamaan tapahtuman markkinoinnissa. Suunnittelin tapahtuman graafisen ilmeen ja tuotin kaikki graafiset markkinointimateriaalit. Lisäksi tuotin tapahtumakuvat ja aftermovien.


Visuaalinen ilme ja graafiset materiaalit 🎨🖌️

Ensimmäinen vaihe oli tapahtuman visuaalisen ilmeen suunnittelu. Tämä sisälsi logon, värimaailman ja typografian valinnan, jotka näkyivät kaikissa markkinointimateriaalissa somen puolella, mutta myös itse tapahtumassa erilaisissa materiaaleissa. Graafiset materiaalit, kuten sosiaalisen median grafiikat, mainosbannerit, nimipassit, infokyltit ja esitysgrafiikat suunniteltiin yhtenäisen ilmeen mukaisesti.


Esimerkkejä graafisista materiaaleista:

CAH2024 Esimerkkejä tuotetuista graafisista materiaaleista.


Tapahtumakuvaus ja aftermovie 📸🎬

Seminaarin tapahtumat ja tunnelma taltioitiin sekä valokuvien että videon avulla.

Päivän aikana otin korkealaatuisia valokuvia, jotka välittävät tilaisuuden tunnelman ja osallistujien innostuksen. Lisäksi kuvasin päivän aikana videomateriaalia, josta koostin tiiviin aftermovien, jonka tarkoituksena oli esitellä päivän sisältöä ja välittää tunnelmaa tapahtumasta. Tässä onnistuttiin. Sekä tapahtumakuvat että aftermovie toimivat erinomaisesti muistona tapahtumasta, mutta myös tapahtuman jälkimarkkinoinnissa ja seuraavan tapahtuman markkinoinnissa. Afermoviesta tehtiin kaksi versiota: vaakaversio (16:9) ja some-alustoille sopivampi pystyversio (4:5).


Esimerkkejä tapahtumakuvista:

(klikkaa kuvaa avataksesi sen suuremmaksi)

Aftermovie / tapahtumavideo:Asiakkaan kommentti 💬👍

Projektin lopputuloksiin olivat tyytyväisiä niin asiakas kuin minäkin. Tässä asiakkaan kommentti yhteistyöstämme:

“Yhteistyö Joelin kanssa toimii saumattomasti. Hän kuuntelee ja toteuttaa asiakkaan toivomukset ja pysyy sovitussa aikatauluissa. Suosittelen lämpimästi!”

– Raija Salomaa, Crossnomads/Raiconsulting OyTarvisetko apuani?

Jos sinulla on tulossa tapahtuma tai tarvitset vastaavanlaisia sisältöjä yrityksellesi, otathan yhteyttä. Autan mielelläni!


Joel Tiainen

p. 045 1365716Kommentare


TARJOUSPYYNTÖ | YHTEYDENOTTO

Pistä mulle tarjouspyyntö niin palaan asiaan!

Kiitos viestistäsi! Olen sinuun pian yhteydessä! -Joel
bottom of page